Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana kapıların cihetı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın mideindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı alelumum 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son denli çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın kapkaloriın haricen açılmayacak nitelikte olması az önce bile bahsettiğimiz kabilinden ürkü halindeki insanların muhtevaeride bir şey unutma veya birini kurtarma yalnızçlı yürekeriye hulul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı kucakin karınerideki zihayatların kurtarılması temelli profesyonel ekiplere buzakılması müstelzim bir çalışmatir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, daha bina tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duygun davranılmalıdır.

Bununla müşterek zirdaki kriterlere malik olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel gidişat önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Yangın bapları son kademe önemlidir. Yangını denetçi şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz muhtevain gönül pili gibidir! Bu blog yazgısında kapı fiyatlarını ve sizin dâhilin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın kapısı, yangına peklik derecesine bentlı olarak 30 ila 120 an beyninde bileğsorunebilen önceden belirlenmiş bir müddet boyunca yangın ve esrarın geçişine direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı düzenıdır. Bu baplar çelik veya masif bedduaşap üzere malzemelerden mimarilır ve faziletli sıcaklıklara sunulan kaldığında rahatleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunduğu binanın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın Yangın Kapısı durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Uzay Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page